the inner bite
מתכונים משירי הביטלס
Montélimar Bars
ממתק מונטלימאר
חומרים
1 ק"ג שקדים
100 גרם פיסטוקים
500 גרם דבש
400 גרם סוכר
4 חלבונים
100 גרם אבקת סוכר
כפית וניל אחת
הכנה
פרשו השקדים והפיסטוקים על תבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור של 200 מעלות למשך כ -10 דקות, וטלטלו את התבנית מדי פעם כדי לוודא שהם קלויים בצורה אחידה. הימנעו מחריכה.
בתוך באן מרי מחממים את הדבש, מערבבים כל הזמן. במחבת אחרת, מחממים את הסוכר, כשהוא חם הוסיפו אותו לדבש וערבבו מספר דקות.
במיקסר סטנד מקציפים את החלבונים למסה יציבה והוסיפו את תערובת הדבש / סוכר מעט בכל פעם ובזהירות. התערובת צריכה להתחיל להסמיך כמעט מיד כשהיא מתקררת. שמור על מהירות המיקסר בינוני עד גבוה. זה יתחיל ליצור כדור סביב המקצף וירגיש כמו בצק עוגיות שוקולד עבה מאוד עם דביקות לאחר 6-8 דקות. בשלב זה מוסיפים את השקדים והפיסטוקים החמים ואת אבקת הסוכר ומערבבים.
שפכו את הבלילה לתבנית. והניחו להתקררות שלוש שעות לפחות.
לאחר שהצטנן, פתחו את הנוגט על קרש חיתוך ופרסו אותו ברצועות ואז פרוסו אותו לגודל הרצוי. עיטפו את החלקים בנייר צלופן לשמירה לאורך זמן.
בתאבון!
montélimar
המרכיב/מאכל בשיר:
מופיע בשיר/ים:
Savoy Truffle (Creme tangerine and Montelimar)
תמונות גולשים:
הכנתם מנה מנצחת? שלחו לנו תמונה ונעלה אותה לעמוד.