the  inner  bite

מתכונים משירי הביטלס

Montélimar Bars

ממתק מונטלימאר

חומרים

  • 1 ק"ג שקדים

  • 100 גרם פיסטוקים

  • 500 גרם דבש

  • 400 גרם סוכר

  • 4 חלבונים

  • 100 גרם אבקת סוכר

  • כפית וניל אחת

הכנה

פרשו השקדים והפיסטוקים על תבנית עם נייר אפייה והכניסו לתנור של 200 מעלות למשך כ -10 דקות, וטלטלו את התבנית מדי פעם כדי לוודא שהם קלויים בצורה אחידה. הימנעו מחריכה.

בתוך באן מרי מחממים את הדבש, מערבבים כל הזמן. במחבת אחרת, מחממים את הסוכר, כשהוא חם הוסיפו אותו לדבש וערבבו מספר דקות.

במיקסר סטנד מקציפים את החלבונים למסה יציבה והוסיפו את תערובת הדבש / סוכר מעט בכל פעם ובזהירות. התערובת צריכה להתחיל להסמיך כמעט מיד כשהיא מתקררת. שמור על מהירות המיקסר בינוני עד גבוה. זה יתחיל ליצור כדור סביב המקצף וירגיש כמו בצק עוגיות שוקולד עבה מאוד עם דביקות  לאחר 6-8 דקות. בשלב זה מוסיפים את השקדים והפיסטוקים החמים ואת אבקת הסוכר ומערבבים.


שפכו את הבלילה לתבנית. והניחו להתקררות שלוש שעות לפחות.


לאחר שהצטנן, פתחו את הנוגט על קרש חיתוך ופרסו אותו ברצועות ואז פרוסו אותו לגודל הרצוי. עיטפו את החלקים בנייר צלופן לשמירה לאורך זמן.

 

בתאבון!

montélimar

המרכיב/מאכל בשיר:

מופיע בשיר/ים:

  • Savoy Truffle (Creme tangerine and Montelimar)

תמונות גולשים:

הכנתם מנה מנצחת? שלחו לנו תמונה ונעלה אותה לעמוד.

כל הזכויות על המאמרים באתר שמורות לכותבי המאמרים. כל הזכויות על תכני הביטלס באתר (תמונות וקטעי וידאו) שמורות לבעליהם החוקיים. (לצערנו) אין לאתר thebeatles.co.il, למפעיליו ולכותבים בו כל קשר עסקי עם להקת הביטלס, עם חברת Apple Corps Ltd, עם מי מחברי להקת הביטלס או נציגיהם.

Proudly created by Wixart

יצירת קשר ורישום לתפוצה