top of page
הביטלס הקבוצה הישראלית
הבלוג

19.2.1963 - הביטלס מצולמים ע"י מייקל וורד

לא בדיוק היום, אבל לא מזמן -

ב19.2.1963 הצטרף אל הביטלס צלם בשם מייקל וורד (ward), שהיה שליח המגזין Honey, ליום צילומים בליברפול. וורד צילם אותם ברחובות העיר ובמועדון הקאברן, שם עשו שתי הופעות באותו יום - בצהריים ובערב.


מעבר לזה שהתמונות שוורד צילם מהממות ממש - יש להן ערך היסטורי לא קטן. מדובר בימים האחרונים של הביטלס בליברפול, רגע לפני פריצתם באנגליה והמעבר שלהם ללונדון בקיץ של 1963.


כמו כן, ההופעות שצילם וורד בקאברן (הופעת צהריים והופעת ערב) היו בין האחרונות של הביטלס במקום - הם יחזרו למועדון רק עוד פעמיים בהמשך.


כאמור, בתמונות - הביטלס ברחובות ליברפול, ובקאברן בהופעת צהריים וערב.


 
 
 

Opmerkingen


Het is niet meer mogelijk om opmerkingen te plaatsen bij deze post. Neem contact op met de website-eigenaar voor meer info.

כל הזכויות על המאמרים באתר שמורות לכותבי המאמרים. כל הזכויות על תכני הביטלס באתר (תמונות וקטעי וידאו) שמורות לבעליהם החוקיים. (לצערנו) אין לאתר thebeatles.co.il, למפעיליו ולכותבים בו כל קשר עסקי עם להקת הביטלס, עם חברת Apple Corps Ltd, עם מי מחברי להקת הביטלס או נציגיהם.

Proudly created by Ofer Lichtman - Wixart

bottom of page