top of page
הביטלס הקבוצה הישראלית
הבלוג

02.06.1962 - הביטלס טסים בחזרה מהמבורג

תמונת הסופר/ת: דודי גורהדודי גורה

ב-02.06.1962 הביטלס טסים בחזרה מהמבורג.


הביטלס סיימו את הביקור השלישי בהמבורג לאחר שבעה שבועות שהם 172 שעות הופעה במועדון הסטאר קלאב וטסים בחזרה הביתה משדה התעופה של המבורג ללונדון ומשם טיסת המשך למנצ'סטר.

הביקור השלישי בהמבורג התחיל בחדשות הקשות על מותו של סטיוארט סאטקליף וג'ון התחיל לאבד את זה, אבל עכשיו דברים מתחילים להסתדר - בעוד ארבעה ימים הם אמורים להתחיל להקליט לראשונה באולפני EMI.

תמונות בשחור-לבן שצולמו בשדה התעופה, מראים את הביטלס במעילים כחולים-כהים או שחורים עם כובעים שטוחים באותו הצבע, מכנסי ג'ינס ומגפי צ'לסי.

מארק לוויסון כתב בספר Tune In: זה היה מראה חדש לחלוטין והם נראו חדים ובלתי רגילים, מספיק בשביל לסובב את הראש בטרמינל של שדה התעופה - ארבעה בחורים צעירים, שבכל מובן המילה, לקראת משהו חשוב.

זה היה שינוי במראה מביקורם האחרון בהמבורג ביולי 1961 כשהם חזרו ממנו לבושים בבגדי עור בסגנון להקת רוקנרול מרדנית.

פיט בסט, כהרגלו, היה שונה ולא חבש כובע שטוח כמו כולם.




Comentários


כל הזכויות על המאמרים באתר שמורות לכותבי המאמרים. כל הזכויות על תכני הביטלס באתר (תמונות וקטעי וידאו) שמורות לבעליהם החוקיים. (לצערנו) אין לאתר thebeatles.co.il, למפעיליו ולכותבים בו כל קשר עסקי עם להקת הביטלס, עם חברת Apple Corps Ltd, עם מי מחברי להקת הביטלס או נציגיהם.

Proudly created by Ofer Lichtman - Wixart

bottom of page